ZomerFair Soestdijk

Van 25 t/m 28 mei 2017 bruist en bubbelt het weer op Paleis Soestdijk! De 5e editie van ZomerFair Soestdijk is dan weer te gast op deze prachtige locatie!

ZomerFair Soestdijk (ZFS) is een ‘classic outdoor Fair’. Een belevingsevent op het gebied van: Food, Fashion, Home en Garden. Op ZFS passen kwaliteitsproducten die appelleren aan de belevingswereld van de bezoeker. Producten die inspireren, die ertoe doen of waar je gewoon ‘blij’ van wordt. Selectie vindt plaats op basis van verschillende criteria zoals originaliteit, authenticiteit, vakmanschap, het vernieuwende karakter of het verhaal achter het product. Uiteraard speelt de productpresentatie hierbij een grote rol. Aan ZFS nemen ± 100 standhouders deelnemen en daar kunt u ook bij zijn!

Spirit of Winter

Heerlijk wintershoppen en inspiratie opdoen voor de feestdagen om je vervolgens onder te dompelen in het leven van de Oranjes op Paleis Het Loo! De 10e editie van Spirit of Winter, de betoverende buitenfair op Paleis Het Loo, maakt van 15 tot en met 19 november de warmste winterdagen van het jaar. Vijf dagen lang vind je hier ruim 150 specialisten, smaakmakers, sfeermakers, trendsetters en nog veel meer. ‘The most wonderful time of the year’ begint op Spirit of Winter!

KerstFair Huis Doorn

Van 15 t/m 17 december 2016 wordt Huis Doorn het decor van deze 2e editie KerstFair Huis Doorn, die pal voor het statige Huis zal plaatsvinden. Huis Doorn zal, prachtig in Kerstsfeer versierd en uitgelicht, gedurende het event vrij toegankelijk zijn voor de bezoeker van de KerstFair!
Op KerstFair Huis Doorn passen producten- food en nonfood- die er toe doen of waar je gewoon blij van wordt. Producten met een verhaal, die inspireren om huis & tuin in Kerstsfeer te brengen, een mooie tafel te dekken, heerlijk te koken of om zichzelf te verwennen met de warmte van winterse wollen fashion, buitenhaarden en vuren etc. Kortom alles om de feestdagen zo feestelijk mogelijk te maken! Dit jaar met 2 koopavonden.